Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Door mijn kennismaking jaren geleden met Native Grootmoeder Waynonaha en haar wijze lessen ben ik op een bepaald pad terecht gekomen. Zij heeft mij gewezen op de Moonlodges in een ver verleden. Van oudsher een plaats waar vrouwen in de Maantijd zich terug konden trekken en een aantal dagen met zichzelf en andere vrouwen in 'ceremonie' gingen. De mannen en de Elders zorgden dan voor huis, haard en de kinderen zodat de vrouwen in de Maantijd tot rust kwamen en hun lichaam konden eren. Een prachtig gegeven, dat we in de huidige maatschappij grotendeels kwijt zijn.

Dit mooie verhaal resoneerde helemaal met mij en mijn ei-gen ervaringen en behoeftes uit de periode dat ik nog in de Maantijd zat. Ik heb deze tijd deels als ongemakkelijk maar ook als Sacred en bijzonder ervaren, maar ik miste de terugtrekkende fase, de rust, het 'heilige' de betekenis. Mijn cyclus liep gelijk met de Volle Maan, dat was speciaal, ik voelde me ook een echte Maanvrouw en zeker 'in ceremonie'.

Die tijd heb ik alweer geruime tijd achter de rug, en Grootmoeder vond het tijd worden dat ik mijn plaats als 'Grootmoeder'. leidster van zo'n avond in ging nemen. Ik heb zulks gedaan in een thuis situatie. Maandelijks een avond voor, door en met vrouwen. Mooie meditaties, creativiteit, Grootmoeder spreken initiatie en wat er zoal naar voren komt. Ruimte en respect voor elkaar en de dialoog. Gebaseerd op rituelen en ceremonies van onze Voormoeders, die tegenwoordig steeds vaker weer uiting krijgen. Momenteel werk ik meer op aanvraag of afspraak

 

Na de intensieve Inka trainingen gevolgd en geoefend te hebben, ben ik nu ook volleerd Mesa drager en mag ik de trainingen doorgeven. Waaronder ook de Womb Blessing!

http://theriteofthewomb.com/

Een zeer intensieve maar o zo mooie initiatie die veel in beweging kan zetten.

Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.

Men is altijd welkom, mail me maar voor meer info als je interesse hebt.

Dit kan ook een op een in een veilige en warme omgeving, met aandacht en liefde en omhelst door de Oermoeder. Het vervolg is een samenvoeging van al deze prachtige zaken en de Priesteressen cursussen.

 

Kijk ook eens op de deze sites:

http://degrootmoedersspreken.nl

http://www.derodetent.nl

 

Deze site word ook nog vertaald in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com