Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Van oudsher maakte de mens gebruik van geometrieeën, spiraal vormen en Labyrinten.

Labyrint lopen is een Geest verruimende bezigheid, vol inspiratie en inzichten, meditatief ook. Labyrinten hebben altijd een doel en de manier en het tempo waarin je het loopt kan je erg veel vertellen over levens vragen die je hebt. Je loopt letterlijk en figuurlijk de weg naar binnen, en ook weer terug. Er zijn meerdere mogelijkheden om een Labyrint te lopen.

 

Voor mensen die bijvoorbeeld niet goed ter been zijn bestaan er ook hand labyrinten. Het principe is hetzelfde, met aandacht formeer je een vraag en je loopt met je hand. Het lijkt eenvoudiger dan het is maar erg fijn en leuk om te doen.

 

Met enige regelmaat organiseer ik wandelingen hierin alsook workshops met de hand wandelingen. Feitelijk maak je een stilte wandeling in dialoog met je zelf.

 

Op 4 Mei word ons Tilia Layrint officieel geopend in een van de mooiste parken aldaar. Het Sterrenbos de Warande. Workshops/activiteiten volgen.

 

Je kan en mag mij ook benaderen voor het aanleggen van een Labyrint, Spiraal of andere vorm die bij past. Bijvoorbeeld een hart Labyrint. Ik heb het zelf liggen in mijn moestuin.

 

Deze site word ook nog vertaald in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com

 

Hartegroet Hetty