Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Als ik ergens thuis ben gekomen is het wel op het prachtige mystieke Kreta.

Het Godinnen eiland waar werkelijke helende energie hangt, en waar betovering het sleutel woord is. Rijk aan cultuur en gastvrijheid van de doorgaans Griekse bevolking. En een eiland waar je twee levens voor nodig hebt om het te ontdekken! Door een droom kwam ik op het mooie Kreta terecht en de connectie is erg krachtig en blijvend. ROOTS.

 

Ik zal er op termijn over bloggen en workshops en mooie ceremonies/workshops op mijn moeder (ei)land met gelijk gezindten zitten in het verschiet. Een reis staat op de planning, en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Contacten zijn gelegd, mogelijkheden ontdekt en accomedaties gevonden. Daar gaan we in verbinding met de cultuur van Priesteressen en Godinnen. Verpakt in leuke workshops, creativiteit, kloof lopen, boogschieten, Knossos, de Inwijding grot, Labyrint en genieten van de mooie natuur, vrijheid, ontspanning en genieten.

Geinspireerd door, twee bijzondere workshops die ons terugbrengen naar de kennis en tijden van weleer:

 

Priesteressen van de Hal der Zuilen.

Wat gaan we tijdens deze workshop doen?
We trekken een kaart om te zien wat er voor boodschap voor je is. Je maakt kennis met de Priesteressen en je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen van de Hal der Zuilen. Tijdens de inwijding wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken.

 

Wie zijn de Priesteressen van de Hal der Zuilen?
Deze Priesteressen is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. VOEL het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd.

 

Door twee personen wordt deze workshop in Nederland op deze manier wordt gegeven.

Gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, met toestemming gebruikt.

De kosten van deze Priesteressen workshop bedragen € 40,00.

Wil je deze workshop zelf ook gaan doorgeven? Geef dit dan bij jouw inschrijving door; voor € 20,00 extra (=totaal € 60,00) ontvang je dan een informatie mapje en een certificaat.

 

Priesteressen van Lemurië - het licht van Lemurië

Een bijzondere workshop waarin je door de Priesteressen van Lemurië en de Hoge Raad wordt ingewijd in “Het Licht van Lemurië”.


We beginnen met het aanroepen van de Priesteressen en de Hoge Raad van Lemurië. Je gaat door de Lemurische poort, die door de Priesteressen wordt gemaakt en je ontvangt tijdens de geleide meditatie, een heling in de Kristallen tempel van de Lemurische Priesteressen. In de initiatiegrot ontvang je via mij de “Licht van Lemurië inwijding”, in aanwezigheid van de Priesteressen en de Hoge Raad, door gebruik te maken van een bijzonder en krachtig Lemurisch zaadkristal. Vervolgens word je door mij in een Lemurische synchronisatie Lichtkamer geplaatst om alles te laten integreren.

Je ontvangt van mij een persoonlijke boodschap die de Priesteressen voor jou hebben doorgegeven.

 

Wat is Lemurië en wie zijn de Lemurische Priesteressen?
Lemurië was heel lang geleden een spiritueel paradijs op aarde, een zeer hoog ontwikkelde beschaving, die volledig in eenheid leefde met alles om zich heen. Totdat er misbruik werd gemaakt van liefde en deze beschaving ten onder ging. De Lemurische priesteressen hebben zich nu weer kenbaar gemaakt. Ze willen zich vanuit hun contact met het goddelijke, hun magische en wereldse krachten bewust en gericht inzetten, om ons te laten herinneren dat wij het Licht van Lemurië in ons dragen, dat het in ons fysieke en energetische DNA zit, erop wachtend tot het weer geactiveerd mag worden. Ze openen daarvoor de oude heilige poorten naar die oude wereld en haar wijsheid

.

Wat is het Licht van Lemurië?
De Licht van Lemurië afstemming verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je helderziende/heldervoelende/helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden.

Het hart volgt de wijsheid van de ziel.

 

De kosten van deze workshop bedragen € 50,00 incl. Lemurisch Zaadkristal.

Wil je deze workshop zelf ook gaan doorgeven? Geef dit dan bij jouw inschrijving door; voor € 25,00 extra (=totaal € 75,00) ontvang je dan een complete map en een certificaat.

 

Workshop locatie:
Tilburg en eventueel ook mogelijk op andere locaties. Dan komen er reiskosten bij!

 

Groepsgrootte:
Tilburg: Minimaal 2, maximaal 4 personen of op verzoek individueel.

Voor de overige locaties geldt: Minimaal 2 maximaal 6 personen of in overleg.

Meer info? Stuur een mail middels het contactformulier.

 

Deze site word ook nog vertaald in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com