Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Als ik ergens thuis ben gekomen is het wel op het prachtige mystieke Kreta.

Het Godinnen eiland waar werkelijke helende energie hangt, en waar betovering het sleutel woord is.

Rijk aan cultuur en gastvrijheid van de doorgaans Griekse bevolking.

En een eiland waar je twee levens voor nodig hebt om het te ontdekken!

Ik zal er op termijn over bloggen en workshops en mooie ceremonies/workshops op mijn moeder (ei)land met gelijk gezindten zitten in het verschiet. Een reis staat op de planning, en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Contacten zijn gelegd, mogelijkheden ontdekt en acomedaties gevonden. Daar gaan we in verbinding met de cultuur van Priesteressen en Godinnen.

Verpakt in leuke workshops, creativiteit, kloof lopen, boogschieten, Knossos, de Inwijding grot, Labyrint en genieten van de mooie natuur, vrijheid, ontspanning en genieten.

 

Een bijzondere workshop met de Priesteressen van de Hal der Zuilen.

Wat gaan we tijdens deze workshop doen?
We trekken een kaart om te zien wat er voor boodschap voor je is. Je maakt kennis met de Priesteressen en je maakt een meditatieve reis door de Hal der Zuilen. Je ontvangt een inwijding in de energieën van de Priesteressen van de Hal der Zuilen. Tijdens de inwijding wordt kort in een oude gechannelde taal gesproken.

 

Wie zijn de Priesteressen van de Hal der Zuilen?
Deze Priesteressen is een zusterschap dat al sinds Atlantis bestaat. Zij staan in verbinding met Isis en zij volgen haar roep en haar kracht. Ze hebben zich in Atlantis bezig gehouden met healing op alle niveaus en sinds de val van Atlantis zijn ze op weg om de mensheid op etherisch niveau te ondersteunen. Zij kennen jouw ziel, jouw pijn en jouw verlangens. Zij zijn er om jou te laten ervaren dat jouw scheppingskracht is “IK BEN”. Je kunt ze op elk moment aanroepen en je zult hen ervaren, want hun energie is groot en krachtig. Hun gezang brengt heling en helderheid op zielsniveau. VOEL het en je zult het voelen. Zij bevinden zich in de Hal der Zuilen waar jij door hen zult worden ingewijd.

 

Door twee personen wordt deze workshop in Nederland op deze manier wordt gegeven.

Gebaseerd op het boek “Die Halle der Säulen” van Michaela Theis, met toestemming gebruikt.

De kosten van deze Priesteressen workshop bedragen € 40,00.

Wil je deze workshop zelf ook gaan doorgeven? Geef dit dan bij jouw inschrijving door; voor € 20,00 extra (=totaal € 60,00) ontvang je dan een informatie mapje en een certificaat.

 

Workshop locaties:
Tilburg en eventueel ook mogelijk op andere locaties. Deze workshop kan tevens bij jou thuis worden gegeven en ook individueel. (Voor een individuele workshop en ook voor een workshop bij jou thuis, informeer bij mij naar de kosten)

 

Groepsgrootte:
Tilburg: Minimaal 2, maximaal 4 personen.

Voor de overige locaties geldt: Minimaal 4, maximaal 6 personen.

 

Meer info? Stuur een mail middels het contactformulier.

 

 

Ik ga de site ook nog vertalen in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com