Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Vrijwel dagelijks zwerf ik door natuur gebieden en luister en kijk wat de natuur me te bieden en/of te vertellen heeft. En dat is echt veel meer dan menigeen denkt. Je mag het alleen wel willen zien! Ik nodig je uit om eens mee op dialoog of stilte wandeling te gaan,

Je wordt er blij van en wijs...

 

Op een mooie plek nabij de bosrand in de Reeshof is er ook de mogelijkheid om een Spiraal loop te doen of elders een Labyrint wandeling. Dat zijn hele mooie methodes om tot inzichten te komen, dit kan overigens ook met een vinger labyrint voor mensen die slecht ter been zijn.

 

Ook wandelen we, en leggen dan samen een mooi Mandala, die ons net zoveel inzicht en inspiratie kan geven. Gezamenlijk geven we de Mandala een naam die op dat moment passend is en geven onze wensen mee terug aan de natuur. Het is en blijft een samenspel tussen de deelnemers, mijzelf en de Natuur.

 

Wij zijn allemaal onderdeel van elkaar en de natuur en als je die verbinding weer terug vindt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. We ruimen ook zwerfafval op in de bossen, ontspannend en met name de vogels zijn er ons dankbaar voor. Zwerfplastic is namelijk erg slecht voor al wat leeft!

 

Voor meer info kan je contact opnemen middels het contactformulier of kijk op FB bij Warande schoon.

https://www.facebook.com/groups/warandeschoon

 

 

Ik ga de site ook nog vertalen in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com