Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Het leven is constant in beweging en wij zijn de mede scheppers. Wij zijn diegene die de zaadjes planten en mogelijkheid bieden tot groei. Dat is het Inka gedachtegoed en ik kan mezelf daar helemaal in vinden.

 

De Inka mensen geloven ook niet in positief / negatief maar in lichte en zware energie. Dat is een hele mooie benadering en inzicht hoe energie is en werkt. Immers, wij zijn allen energie en zo ook mede scheppers. Wat wij wensen kan werkelijkheid worden. Leven is bewustzijn, wij creëren de werkelijkheid in onze dimensie en in die hoedanigheid zijn wij GOD. Geen verschijning op een wolk, ook niet van angst denken, hel en verdoemenis. Maar een van energie die zich materialiseert. De Inka energie/spiritualeit is heel erg gericht op het vrouwelijke en dat is merkbaar in hun teachings. Zacht doch zeer krachtig.

Het is dus aan ons hoe mooi de wereld vorm gegeven wordt, laten we dat met zachtheid doen.

 

Ik heb het genoegen gehad om in 2004 de Hatun Karpay teachings te ontvangen van Don Juan del Prado. Dat was het begin van een prachtige innerlijke reis c.q. avontuur. .Daarna volgde logischerwijs de Munay Ki rites bij Hannah van den Berg en de Nusta Karpay alsook de Blossoming en The Rite of the Womb een onderdeel van de Munay Ki heb ik ook mogen ontvangen van Karin Meeng-Vink.. De afronding was heel erg fijn en mooi, ik voel me een stuk completer en ik mag en zal deze mooie teachings en Rites met Liefde en Plezier doorgeven..

 

Van Inka Medicijnvrouw Silvia Calisaya ( Peru) heb ik geleerd hoe een familie mesa te maken. Een levend altaar voor al je verwanten. Zij heeft ons ook onderwezen in de Wind- en Water ceremonie.Heel bijzonder en krachtig om te doen/ervaren. Zij komt jaarlijks naar ons land om mooie kennis door te geven. Zo ook Carola Esparza Medicijnvrouw uit Chili. Carola geeft indien mogelijk bij mij thuis dan mooie teachings of we doen een Vrouwencirkel.

 

Onderdelen van deze mooie lessen gebruik ik in mijn dagelijks leven alsook in mijn contacten met mensen. Ze voegen werkelijk wat toe en zijn heerlijk om te doen alsook te ervaren en te léven. Eind Augustus 2018 heb ik de jaartraining van het Inka Medicijnwiel afgerond bij Pascale Lafutte en mag me nu volledig Mesa drager noemen. Ik voel me een gezegend en heel ander mens.

 

Mogelijkheden om hierin een workshop/ training te volgen ben ik aan het realiseren in Tilburg., waaronder ook het maken van een gezamenlijke Despacho. Een soort dank offer voor Spirit en een prachtige ceremonie waarin jij je wensen kenbaar mag en kan maken.

We geven dit daarna aan de Aarde of het Vuur.

 

Wil je hierover meer weten? Mail me.

Hartegroet Hetty

 

 

 

Deze site word ook nog vertaald in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com