Coaching, ontspanning en natuurbeleving

Wij zijn de Hoeders.

Deze pagina is voor spontane acties die ontstaan door actuele gebeurtenissen die doorgaans te maken hebben met ondersteuning van Native gerelateerde zaken wereldwijd. Bijvoorbeeld de komst van de Werelddrum., de Summerschool maar ook natuur gerelateerde activiteiten. Hoe meer natuur hoe beter.

 

Gaia-Sofia jaartraining 2019

Deze training geinspireert op de 12 Heilige Nachten. Van oudsher een bijzondere periode tussen 23 December en t/m Driekoningen. De periode dat de zgn sluiers van ruimte en tijd nauwelijks lijken te bestaan en het makkelijk is om de weg naar binnen te gaan en contact te maken met bijv onze voorouders en/of andere dimensies.

Dagelijks een trefwoord of item waar je deze dagen mee kan werken en vanaf januari worden die dagen maanden en kan je middels inspiratie mails, oefeningen, tips, Labyrint, creativiteit en nog veel meer aan de slag met jouw items.

 

Dit doe je middels een zelf gekozen Orakel zoals Tarot kaarten, Engelen, Meesters, Krachtdieren enz. Wat goed voelt voor jou. Het is dus een heel persoonlijke reis die je maakt en een reis die je echt veel zal brengen aan inzichten en daadkracht.Eens in de maand bestaat de mogelijkheid om samen te komen in de Gaia-Sofia cirkel. Om te delen, te genieten en samen ook creatief bezig te zijn.

 

Zélf heb ik een jaar 'proef gedraaid' met anderen en het is echt een verrijking, fijn en leuk om te doen en het kost weinig of geen geld en moeite.

 

Deze training geef ik in samenwerking met stichting ancientpower. Voor €11 per mnd ontvang je het hele pakket en kan je op jouw eigen tempo deelnemen aan deze boeiend jaartraining.. Vanaf heden te vinden op de site van de stichting www.ancientpower.eu

 

Summerschool

Ook organiseren we wederom met een aantal mensen de Summerschool. Drie dagen kan je kennismaken met hobby's van mensen of met cursussen/workshops die men in de officiële praktijk toepast. Het programma komt dan in de nieuwsbrief van de stichting . Van natuurbeleving, creativiteit, zang, dans en klank. Voor elk wat wils. www.ancientpower.eu 

 

Labyrint

Voel jij je geroepen om mede Hoeder of Hoedster van een heus Labyrint te worden in Tilburg? Neem contact op met mij.

 

Deze site word ook nog vertaald in Engels, maar voor nu kan je dit gebruiken:

I am gonna translate this site also in Englisch, but for now you can use this:

https://translate.google.com

 

Hartegroet Hetty

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb